Praktijk psycholoog Barendrecht

Welkom in praktijk psycholoog Barendrecht, praktijk psychologische hulpverlening.

Onze psychologen, orthopedagogen en kinderpsychologen in Barendrecht zijn universitair afgestudeerd, volgen de richtlijnen van de beroepsverenigingen NIP / NVO. Daarnaast worden er regelmatig beroepsgerichte trainingen en opleidingen gevolgd om de kennis van onze psychologen zo goed mogelijk te houden en u op deskundige wijze bij te kunnen staan. En beschikken we over een hoofdbehandelaar GZ Psycholoog, BIG geregistreerd.

Als u op dit adres aangekomen bent, kunt u gerust door de voordeur naar binnen lopen. In de hal vindt u zitplaatsen, als zijnde een wachtkamer voor cliënten van Devotas. Wij verzoeken u vriendelijk te wachten in de wachtkamer, totdat u binnen gevraagd wordt. Rekening houdend met de privacy van andere cliënten, welke mogelijk nog in gesprek kunnen zitten met 1 van onze behandelaars.

Onze vestiging is gelegen aan de Avenue Carnisse, langs tramlijn 25. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving kunt u gratis uw auto parkeren. Onze vestiging is rolstoel toegankelijk.

barendrecht-2 psycholoog Barendrecht