Seminars trainingen

Devotas beschikt over verschillende trainingen; Voor sommige onderwerpen is meer informatie voor u beschikbaar en kunt u oproepen door de link te kiezen. Waarmee u een pdf kunt downloaden.

Seminar Persoonlijke Effectiviteit Effectief functioneren betekent een optimale inzet van uw persoonlijke kwaliteiten zonder voorbij te gaan aan mensen met wie u van doen heeft, de situatie waarin u verkeert en het doel dat u wilt bereiken. In de training “Persoonlijke Effectiviteit” kijken we enerzijds naar kwaliteiten: Waar heeft u plezier in? Wat zijn uw talenten? Maar ook: Waar bent u minder goed in? Wat kunt u verder ontwikkelen? Lees meer en download de pdf hier

Oudertraining, Positief opvoeden Opvoeden kan een hele uitdaging zijn en vaak ontzettend leuk om te doen. Maar makkelijk is het zeker niet altijd!
Soms hebben we een steuntje in de rug nodig, praktische handvatten en inzichten hoe ergens mee om te gaan, lees meer en download de pdf hier

Geen wachtlijst!
wpcaafbb5c_01_06

Sollicitatietraining Leren solliciteren, omdat u net van school afkomt en op zoek bent naar uw 1e baan. Of bent u misschien uw baan kwijt geraakt en het voor u al een tijd geleden is dat u voor het laatst gesolliciteerd heeft, of omdat het maar niet lijkt te willen lukken aangenomen te worden of de juiste baan te vinden. Zo kunnen er verschillende redenen zijn dat u baat kunt hebben bij een sollicitatie-training. Wilt u meer weten, dan kunt u hier de pdf downloaden.

Assertiviteitstraining Bij sommige mensen lijkt het heel gemakkelijk op een duidelijke wijze te zeggen welke mening zij dragen. Maar er zijn mensen die verlegen zijn en niet gemakkelijk uit hun woorden komen. Heeft u hier hulp bij nodig? Volg onze training, download de pdf voor meer informatie.

Niet weten wat bij u past ? Maak gerust een eerste afspraak en ga in gesprek met 1 van onze behandelaars (niet gratis). Door middel van een gesprek kan hij of zij u adviseren welk stappenplan te lopen om tot successen te komen, wees welkom!