Vacature psycholoog NIP

Wij op zoek naar een fijne collega die ons team zou willen versterken op onze vestigingen Barendrecht en Oud-Beijerland. Als zelfstandig psycholoog behandel je zelfstandig en ambulant (18+) cliënten met mentale klachten in kortdurende trajecten binnen de generalistische GGZ. (zorgvraagtypen 1 t/m 4).

Waarom zou je bij ons willen aansluiten? Devotas biedt haar werknemers een bepaalde autonomie en werk je samen binnen een gezellig team. Waar je iedere dag  verschillende cliënten ontmoet met uiteenlopende vraagstukken? Waar het mogelijk is diagnostiek te kunnen doen, behandeling kunt geven en training kunt geven? Geen dag is hetzelfde!

Wij zoeken naar een dame of heer die beschikt over een

  • Afgeronde WO opleiding Klinische Psychologie met basisaantekening psychodiagnostiek (of te behalen),
  • Voorwaarde is een titel Psycholoog NIP (eventueel te starten met lidmaatschap NIP bij onvoldoende ervaringsuren),
  • AGB code of direct aan te vragen,
  • VOG verklaring of direct aan te vragen,
  • Bij behandeling 18+ is een LOGO verklaring noodzakelijk of direct aan te vragen,
  • Bereidheid tot het behalen en onderhouden van meerdere registraties, 
  • Beschikken over een Rijbewijs B en eigen vervoer is noodzakelijk, (observaties, MDO en intervisie)

Model, Zakelijk, Bedrijf, Manager, Succes, JongQua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een dame of heer die beschikt over een daadkrachtige persoonlijkheid en een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding naar de client. Waarbij je oog hebt voor de verschillende systemen waarbinnen de client zich beweegt, denkende aan relatie, familie, werk, onderwijs, vriendschappen enzovoorts. Dat je je graag richt op een cliëntgerichte aanpak, met het accent op de persoonlijke ontmoeting. Werkelijk een bijdrage wilt leveren aan het welzijn van je client. Waarbij je over een fundamenteel geloof beschikt in het zelf verantwoordelijk groeipotentieel van de client. Wees creatief, out of the box, oplossingsgericht.

Omdat we in een team werken vragen we je bereidt te zijn tot het ondersteunen van het team, waarbij het vanzelfsprekend voor je is om werkzaamheden van collega’s (tijdelijk) over te nemen.  Een flexibele en dienstbare werkhouding. Doelgericht, initiatiefrijk bent en je goed kunt relativeren. Goed bent in plannen en organiseren, want de agenda kan weleens een uitdaging zijn! Proactief willen investeren in je persoonlijke ontwikkeling door nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, leergierig bent. Binnen Devotas werken we vooral samen en wordt je gevraagd bedrijfsbreed mee te denken in de algemene ontwikkeling van Devotas. Als je jezelf hierin herkent, dan worden wij wel nieuwsgierig naar jou en zouden we graag kennis willen maken!

Wat bieden wij nog meer:
Wij zijn een klein dynamisch team, waar vertrouwen, veiligheid, sensitiviteit, loyaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. En dit is terug te vinden in de samenwerking als team. Dat kunnen wij vertellen, al zul je dat echt zelf moeten gaan ervaren.

De functie is een afwisselende, veelzijdige functie met veel zelfstandigheid. En daardoor ook een functie met ontplooiingsmogelijkheden, waarbij je jezelf echt kunt ontwikkelen; Kennis uitwisselingsmogelijkheden, d.m.v. Intervisieavonden en Multi Disciplinair Overleg (verplichte deelname) en nauwe samenwerking, veel verschillende vraagstukken en behandelmogelijkheden. Enorme bibliotheek aan boeken, materialen, trainingen. Beheers je iets nog niet helemaal, dan kun je het wel leren. Een enthousiaste en inspirerende werkomgeving. Salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. En een relatief jonge team met een grote motivatie tot groei, ontwikkeling en kennisverrijking met de ondersteuning van een GZ-Psycholoog.

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur, dan verwijzen we je graag naar deze pagina.

Gaan wij samen de toekomst in? Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig geworden?
Mail naar; d.veelbehr@devotas.nl. Starten in goed overleg. Deeltijd of Fulltime baan, denkende aan maximaal 32 uur per week.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Sollicitanten, waarbij houders van een eigen praktijk, genieten niet onze voorkeur.