Vacature psycholoog NIP – (Vervuld)

Hallo nieuwe collega! 

Wij zoeken een enthousiaste basispsycholoog om ons team te versterken voor onze vestigingen Barendrecht en Oud-Beijerland. Ook starters zijn welkom! Een functie waar je jezelf kunt ontwikkelen en je werkelijk een bijdrage kunt leveren aan het welzijn van anderen.

Ben je cliëntgericht, energiek, betrokken en werk je graag in een persoonlijke en informele werkomgeving? Neem je graag initiatief? Denk jij niet in beperkingen, maar juist in mogelijkheden? Ben je een teamspeler en wil je de beste zorg bieden voor je cliënten? Dan vind je dat misschien juist wel bij Devotas! Solliciteer direct, kom kennis maken!

Als zelfstandig psycholoog behandel je, in samenwerking met de regiebehandelaar, zelfstandig en ambulant (18+) cliënten met mentale klachten in kortdurende trajecten binnen de generalistische GGZ. (zorgvraagtypen 1 t/m 4). En, als nodig, neem je psychodiagnostiek af. 

Waarom zou je bij ons willen aansluiten? Devotas biedt haar werknemers een bepaalde autonomie. Je werkt samen met een gezellig en vooral laagdrempelig team. Een praktijk waar je iedere dag verschillende cliënten ontmoet met uiteenlopende vraagstukken. En waar het mogelijk is diagnostiek te kunnen doen, behandeling te geven en training te geven. Geen dag is hetzelfde! En je kunt je hier ook zeker op persoonlijk vlak ontwikkelen.

De functie vereist; 

 • Afgeronde WO opleiding Klinische Psychologie met basisaantekening psychodiagnostiek BAPD (of te behalen),
 • Voorwaarde is een titel Psycholoog NIP of eventueel te behalen (eventueel te starten met lidmaatschap NIP bij onvoldoende ervaringsuren),
 • Een AGB code of direct aan te vragen,
 • Een VOG verklaring of direct aan te vragen,
 • Logo verklaring is echt een pré,
 • Bereidheid tot het behalen en onderhouden van opleidingen en eventuele meerdere registraties, 
 • Rijbewijs B en eigen vervoer in verband met observaties, MDO en intervisie (flexibel kunnen bewegen)

Gratis stockfoto met aangenaam, aardig, afspraak Stockfoto

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een dame of heer die beschikt over een daadkrachtige en nieuwsgierige persoonlijkheid met een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding naar de cliënt. Waarbij je oog houdt voor de verschillende systemen waarbinnen de cliënt zich beweegt, denkende aan relatie, familie, werk, onderwijs, vriendschappen enzovoorts. En dat je je graag richt op een cliëntgerichte aanpak, met het accent op de persoonlijke ontmoeting. Werkelijk een bijdrage willen leveren aan het welzijn van je cliënt. En jij als behandelaar beschikt over een fundamenteel geloof in het zelf verantwoordelijk groeipotentieel van jouw cliënt. Wees creatief, out of the box, oplossingsgericht! 

Ben je startende? Geen enkel probleem: Er is voldoende ondersteuning en begeleiding vanuit ons team en onze GZ-Psycholoog. Denk mee en praat mee tijdens het MDO en de intervisiemomenten. Wees doelgericht en initiatiefrijk. Kun je goed relativeren of wil je dat graag leren? Of wat zou je graag willen leren? Ben je goed in plannen en organiseren, want de agenda kan weleens een uitdaging zijn! Proactief willen investeren in je persoonlijke ontwikkeling door nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, wees vooral leergierig. Als je jezelf hierin thuis kunt voelen, dan worden wij wel nieuwsgierig naar jou en zouden we graag kennis willen maken!

Wat mag je van ons verwachten:

Een klein en dynamisch team, waar vertrouwen, veiligheid, sensitiviteit, loyaliteit en flexibiliteit zeer hoog in het vaandel staan. Wat wij bieden is;

 • Allereerst, veel plezier in je werk door de zelfstandigheid, ontwikkelingsmogelijkheden en vrijheid die wij je bieden in je functie; Uiteraard binnen bepaalde werkkaders die tijdens de sollicitatie toegelicht kunnen worden.
 • Een enthousiaste en inspirerende werkomgeving. 
 • Salaris naar werkervaring, opleidingsniveau en functioneren (jaarlijkse mogelijkheid tot opwaardering bij goed functioneren);
 • 25 Vakantiedagen op jaarbasis o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Vakantietoeslag 8%, maandelijks uitgekeerd;
 • Een pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding woon- werk verkeer en werk- werk verkeer;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Tweewekelijkse supervisie (overdag) & 1 keer per maand intervisie (avond) met het team;
 • Ruim ontwikkelingsaanbod;
 • Jaarlijks wordt er gedacht aan een gezellig samen zijn door middel van (kerst) diner en/of bedrijfsuitjes;
 • Kerstpakket. 
 • Daarnaast maken we ook veel lol, relativeren we met humor en zijn we er voor elkaar. Zo hebben we ook aandacht voor elkaars verjaardag of andere levensgebeurtenissen. 

Verder is er een enorme bibliotheek aan boeken, (onderzoeks-) materialen, behandelmethoden en trainingen beschikbaar. Devotas team is een relatief jong team met een grote motivatie tot groei, ontwikkeling en kennisverrijking met de ondersteuning van onze toegewijde GZ-Psycholoog. Na een jaar is het ook mogelijk een Persoonlijk Ontwikkelplan in te gaan richten en te kijken naar opleidingsmogelijkheden. Want de persoonlijke ontwikkeling vinden we echt  belangrijk.

Hebben wij samen een toekomst? Twijfel dan niet en leer ons kennen. Deeltijd of Fulltime baan, denkende aan 32 uur per week. Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur, dan verwijzen we je graag naar deze pagina. Mail naar; d.veelbehr@devotas.nl.  Deeltijd of Fulltime baan, denkende aan 32 uur per week.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Sollicitanten, waarbij houders van een eigen praktijk, genieten niet onze voorkeur.