Vacature psycholoog NIP

Wij op zoek naar een fijne collega die ons team zou willen versterken op onze vestigingen Rotterdam, Barendrecht en Oud-Beijerland. Als zelfstandig psycholoog behandel je, in samenwerking met de regiebehandelaar, zelfstandig en ambulant (18+) cliënten met mentale klachten in kortdurende trajecten binnen de generalistische GGZ. (zorgvraagtypen 1 t/m 4). En, als nodig, neem je psychodiagnostiek af. 

Waarom zou je bij ons willen aansluiten? Devotas biedt haar werknemers een bepaalde autonomie en werk je samen met een gezellig team. Een praktijk waar je iedere dag verschillende cliënten ontmoet met uiteenlopende vraagstukken. En waar het mogelijk is diagnostiek te kunnen doen, behandeling te geven en training te geven. Geen dag is hetzelfde!

Wij zoeken naar een dame of heer die beschikt over een

 • Afgeronde WO opleiding Klinische Psychologie met basisaantekening psychodiagnostiek BAPD (of te behalen),
 • Voorwaarde is een titel Psycholoog NIP (eventueel te starten met lidmaatschap NIP bij onvoldoende ervaringsuren),
 • AGB code of direct aan te vragen,
 • VOG verklaring of direct aan te vragen,
 • Logo verklaring is echt een pré,
 • Bereidheid tot het behalen en onderhouden van meerdere registraties, 
 • Rijbewijs B en eigen vervoer in verband met observaties, MDO en intervisie (flexibel kunnen bewegen)

Gratis foto's van Psychologie

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een dame of heer die beschikt over een daadkrachtige persoonlijkheid en een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding naar de cliënt. Waarbij je oog hebt voor de verschillende systemen waarbinnen de cliënt zich beweegt, denkende aan relatie, familie, werk, onderwijs, vriendschappen enzovoorts. En dat je je graag richt op een cliëntgerichte aanpak, met het accent op de persoonlijke ontmoeting. Werkelijk een bijdrage willen leveren aan het welzijn van je cliënt. Waarbij je over een fundamenteel geloof beschikt in het zelf verantwoordelijk groeipotentieel van de cliënt. Wees creatief, out of the box, oplossingsgericht. Ben je startende? Geen probleem: Er is voldoende ondersteuning en begeleiding vanuit ons team en onze GZ-Psycholoog. 

Denk mee en praat mee tijdens het MDO en de intervisiemomenten. Wees doelgericht en initiatiefrijk. Kun je goed relativeren of wil je dat graag leren? Of wat zou je graag willen leren? Ben je goed in plannen en organiseren, want de agenda kan weleens een uitdaging zijn! Proactief willen investeren in je persoonlijke ontwikkeling door nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, wees vooral leergierig. Als je jezelf hierin thuis kunt voelen, dan worden wij wel nieuwsgierig naar jou en zouden we graag kennis willen maken!

Wat bieden wij nog meer:
Een klein en dynamisch team, waar vertrouwen, veiligheid, sensitiviteit, loyaliteit en flexibiliteit zeer hoog in het vaandel staan. Wat wij bieden is;

 • Allereerst, veel plezier in je werk door de zelfstandigheid, ontwikkelingsmogelijkheden en vrijheid die wij je bieden in je functie; Uiteraard binnen bepaalde werkkaders die tijdens de sollicitatie toegelicht kunnen worden.
 • Salaris naar werkervaring, opleidingsniveau en functioneren (jaarlijkse mogelijkheid tot opwaardering naar goed functioneren);
 • 25 Vakantiedagen op jaarbasis o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Vakantietoeslag 8%, maandelijks uitgekeerd;
 • Een pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding woon- werk verkeer en werk- werk verkeer;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Tweewekelijkse supervisie (overdag) & maandelijkse intervisie (avond) met het diverse team;
 • Ruim ontwikkelingsaanbod;
 • Jaarlijks wordt er gedacht aan een gezellig samen zijn door middel van (kerst) diner en/of bedrijfsuitjes;
 • Kerstpakket

Verder is er een enorme bibliotheek aan boeken, (onderzoeks-) materialen, behandelmethoden en trainingen beschikbaar. Beheers je iets nog niet helemaal? Dan kun je het wel leren! Een enthousiaste en inspirerende werkomgeving. Devotas team is een relatief jong team met een grote motivatie tot groei, ontwikkeling en kennisverrijking met de ondersteuning van onze toegewijde GZ-Psycholoog. Na een jaar is het ook mogelijk een Persoonlijk Ontwikkelplan in te gaan richten en te kijken naar opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur, dan verwijzen we je graag naar deze pagina.

Gaan wij samen de toekomst in? Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig geworden?
Mail naar; d.veelbehr@devotas.nl. Starten in goed overleg, bij voorkeur heel spoedig. Deeltijd of Fulltime baan, denkende aan 32 uur per week.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Sollicitanten, waarbij houders van een eigen praktijk, genieten niet onze voorkeur.