Praktijk psycholoog Oud Beijerland

Welkom in praktijk psycholoog Oud Beijerland, praktijk psychologische hulpverlening en consultancy.

Onze psychologen, orthopedagogen en kinderpsychologen in Oud-Beijerland zijn universitair afgestudeerd, volgen de richtlijnen van de beroepsverenigingen NIP/ NVO. Daarnaast worden er regelmatig beroepsgerichte trainingen en opleidingen gevolgd om de kennis van onze psychologen zo goed mogelijk te houden en u op deskundige wijze bij te kunnen staan. En beschikken we over een hoofdbehandelaar GZ Psycholoog, BIG geregistreerd.

Onze hoofdvestiging is gelegen in een autovrije straat. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving kunt u uw auto gratis parkeren. Onze vestiging is helaas niet rolstoel toegankelijk. Hiervoor verwijzen wij u graag naar Barendrecht.

Per 03-10-2016 zullen er op de begane grond verbouwingswerkzaamheden starten. Deze werkzaamheden zullen maximaal 3 weken aanhouden. Bezoekers kunnen gebruik maken van de zij-ingang. Met het verzoek op de afgesproken tijd aanwezig te zijn, liever niet vroeger om zo de privacy van andere cliënten te kunnen waarborgen. Op verzoek van clienten houden we onze locatie geopend en hopen wij op uw begrip. Excuses voor de eventuele overlast.

Oud Beijerland-1

Psycholoog Oud Beijerland