Vacature orthopedagoog/ Psycholoog K&J

Waarom zou je voor Devotas willen werken?

Devotas heeft per direct een vacature Orthopedagoog of Psycholoog K & J open staan. Maar waarom zou je voor Devotas willen werken? Zou het zo maar kunnen dat wij die leuke organisatie zijn? Waar je binnen een gezellig team werkt, maar toch een bepaalde autonomie kunt hebben? Waar je inderdaad verschillende cliënten ontmoet met uiteenlopende vraagstukken? Waar je diagnostiek kunt doen, behandeling kunt geven, training kunt geven? En geen enkele dag hetzelfde is?

Ja, dat zijn wij! En we zijn dringend op zoek naar jou! Maar wie zoeken we dan?
Een dame of heer met een:

  • Afgeronde WO opleiding Orthopedagogiek of Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie met basisaantekening psychodiagnostiek,
  • Voorwaarde is een aansluiting bij het NVO of titel Psycholoog NIP (eventueel te starten met lidmaatschap NIP bij onvoldoende ervaringsuren),
  • Beschikken over de registratie SKJ of direct aan te vragen,
  • Beschikken over een AGB code of direct aan te vragen,
  • Beschikken over een VOG verklaring/ of aangevraagd,
  • Bij behandeling 18+ is een LOGO verklaring noodzakelijk,
  • Beschikken over een Rijbewijs B en eigen vervoer is noodzakelijk, (observaties, schoolbezoeken, MDO en intervisie)

Orthopedagoog Psycholoog Kinder en Jeugd

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een dame of heer (zou leuk zijn) die beschikt over een daadkrachtige persoonlijkheid en een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding, zowel naar de jeugdige als naar ouders en eventueel ook het onderwijs (systemen). Waarbij je oog hebt voor het gezin waar de jeugdige opgroeit. Doelgericht, initiatiefrijk bent en je goed kunt relativeren. Goed bent in plannen en organiseren, want de agenda kan weleens een uitdaging zijn! Dat je je graag richt op een cliëntgerichte aanpak, met het accent op de persoonlijke ontmoeting. Een bijdrage wilt leveren aan het welzijn van de jeugdige en het gezin daarom heen. En je daarbij over een fundamenteel geloof beschikt in het zelf verantwoordelijk groeipotentieel van de jeugdige en ouders. Wees creatief, out of the box, oplossingsgericht. Je wilt proactief investeren in je persoonlijke ontwikkeling door nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, leergierig bent. Binnen Devotas werken we vooral samen en wordt je gevraagd bedrijfsbreed mee te denken in de algemene ontwikkeling van Devotas. Als je jezelf hierin herkent, dan worden wij wel nieuwsgierig naar jou en zouden we graag kennis willen maken!

Wat bieden wij nog meer:
Wij zijn een klein dynamisch team, waar vertrouwen, veiligheid, sensitiviteit, loyaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. En dit is terug te vinden in de samenwerking als team. Dat kunnen wij vertellen, al zul je dat echt zelf moeten gaan ervaren.

De functie is een afwisselende, veelzijdige functie met veel zelfstandigheid. En daardoor ook een functie met ontplooiingsmogelijkheden, waarbij je jezelf echt kunt ontwikkelen; Kennis uitwisselingsmogelijkheden, d.m.v. Intervisieavonden en Multi Disciplinair Overleg (verplichte deelname) en nauwe samenwerking, veel verschillende vraagstukken en behandelmogelijkheden. Enorme bibliotheek aan boeken, materialen, trainingen. Beheers je iets nog niet helemaal, dan kun je het wel leren. Een enthousiaste en inspirerende werkomgeving. Salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. En een relatief jonge team met een grote motivatie tot groei, ontwikkeling en kennisverrijking met de ondersteuning van een GZ-Psycholoog.

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur, dan verwijzen we je graag naar deze pagina.

Gaan wij samen de toekomst in? Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig geworden?
Mail naar; d.veelbehr@devotas.nl. Starten in goed overleg. Fulltime baan, denkende aan 32 uur per week.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Sollicitanten, waarbij houders van een eigen praktijk, genieten niet onze voorkeur.