NLP practitioner

Doe mee aan de NLP Practitioner voor een uitgebreide leerervaring die u zal meenemen in het spannende en dynamische veld van NLP. NLP is geen theorie, maar bedoelt om zelf te doen en te ervaren. Ingegaan wordt op hoe mensen de wereld waarnemen en hoe we uiteindelijk tot gedrag komen. Verder is er aandacht voor het maken en versterken van contact door middel van de diverse vormen van communicatie. Diverse technieken worden gedeeld die in een ontwikkelingsproces of bij het bereiken van doelen gebruikt kunnen worden. Tijdens de cursus is er dan ook veel ruimte om het geleerde te oefenen met elkaar.

De NLP Practitioner is een uitgebreide opleiding die openstaat voor iedereen, ongeacht eerdere ervaring. Mensen uit alle delen van de samenleving, waaronder coaches, zakenmensen, ouders en iedereen die werkt aan verandering in zichzelf of een verandering bij anderen wil creëren, zal veel baat hebben.

NLP stelt u in staat  uw leven vorm te geven, door te begrijpen hoe u denkt, hoe u voelt, en wat u inspireert. Plezier en humor speelt in de NLP Practitioner een grote rol. Wanneer iets leuk is, leert u sneller. Leren is serieus, maar door er optimistisch mee om te gaan komen de mooiste ervaringen tot stand.

Inhoud van de opleiding Alle NLP-onderdelen komen uitgebreid aan bod; analyse van de huidige situatie, het metamodel, TOTE-model, taalpatronen, herkaderen, ankeren en strategieën. We vullen deze boeiende NLP-basis aan met transactionele analyse, EFT, familieopstellingen en DHE.

Deze zijn geïntegreerd in de opleiding.

wp7fea1cce_01_06

De NLP Practitioner opleiding levert u verschillende inzichten en mogelijkheden op:

  • U krijgt meer inzicht in uw eigen strategieën en de manier waarop u communiceert.
  • U weet hoe u veranderen kunt, als u dat wilt.
  • U leert beter en effectiever communiceren met u zelf en uw omgeving.
  • U kunt belemmerde overtuigingen loslaten.
  • U staat positiever in het leven en weet uw doelen makkelijker te definiëren en realiseren.
  • De inzichten en technieken kunt u zowel privé als op het werk toepassen.

Deze training beslaat 14 dagen in totaal, verdeeld over een aantal maanden.

wpd4494a7f_01_06