NLP in het onderwijs

Effectieve communicatie op school en in de klas. De NLP opleiding voor het onderwijs is een NLP Practitioner waarin communicatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. NLP geeft inzicht in hoe communicatie werkt en hoe u effectiever kunt communiceren met kinderen, ouders en collega’s. Deze opleiding is gericht op leerkrachten, remedial teachers, intern begeleiders en leidinggevenden in het onderwijs.

Inhoud van de opleiding Alle NLP-onderdelen komen uitgebreid aan bod; analyse van de huidige situatie, het metamodel, TOTE-model, taalpatronen, herkaderen, ankeren en strategieën. We vullen deze boeiende NLP-basis aan met transactionele analyse, EFT, familieopstellingen en DHE. Deze zijn geïntegreerd in de opleiding.

Tip; Lerarenbeurs – Als u als onderwijsgevende tenminste 20% lesgevende taken hebt komt u in aanmerking voor de lerarenbeurs. Met deze beurs zou u de volledige opleidingskosten van € 3.500,- kunnen betalen. Daarnaast ontvangt u een vergoeding voor reiskosten en studiemiddelen (vrij te besteden). De beurs kan worden aangevraagd bij DUO/ IB-groep.

Voor meer informatie over de lerarenbeurs klik hier of neem contact met ons op voor een meer informatie en een gericht advies. Via de contactpagina kunt u nu al –zonder enig risico – een plek reserveren op een van onze opleidingen.

wpc7e5cde3_01_06

“I work with kids taht are lysdexic”
~ Richard Bandler

Wat kunt u er mee? De NLP Practitioner opleiding voor het onderwijs levert u verschillende inzichten en mogelijkheden op:

  • U weet hoe u effectief kunt communiceren met (groepen) leerlingen, ouders en collega’s.
  • U krijgt inzicht in (leer)strategieën van uzelf en uw leerlingen.
  • U breidt uw vertel- en doceertechnieken uit.
  • U leert hoe u stemmingen binnen groepen en teams positief kunt beïnvloeden.
  • U krijgt observatietechnieken om zonder oordeel waar te nemen.
  • U staat positiever in uw werk en het leven en weet uw doelen makkelijker te realiseren.
  • U kunt belemmerde overtuigingen loslaten en u sterker voelen tijdens bijvoorbeeld het voeren van gesprekken.

wp67cd46d5_01_06