NLP coach

Zakelijk NLP-vaardigheden om invloed, overtuigingskracht en effectieve communicatie.

In deze module leert u vaardigheden om een effectief communicator en beïnvloeder te zijn. NLP werd oorspronkelijk ontwikkeld uit het werk van effectieve modellen die bekend stonden om hun vermogen om te communiceren en te overtuigen. Als succesvol ondernemer is het essentieel voor u een uitstekende communicator te zijn, dus niet alleen uw boodschap duidelijk te laten horen, maar zorgen  dat mensen adequaat te laten reageren op uw bericht.

Na de NLP Zakelijk Coach opleiding heeft u vele NLP gereedschappen die u kunt gebruiken in diverse werksituaties zoals vergaderingen, functioneringsgesprekken, werkoverleg en sales. U leert beter omgaan met conflicten en u ervaart een groter vertrouwen in uzelf. Ook leert u voor te gaan in stemming en hiermee eveneens de ander te stimuleren.

Welke gereedschappen heeft u na deze opleiding:

  • Snelle en diepe rapport bouwtechnieken, zodat u een duurzame verstandhouding snel op weet te bouwen met iedereen.
  • U kunt verschillende krachtige veranderingstechnieken toe te passen voor positieve groei en verhoogde effectiviteit.
  • U kent de verschillende communicatiestijlen en weet hoe u taal kunt gebruiken in uw dagelijkse zaken. Maar ook kunt u een ander stimuleren om zijn wereldmodel uit te breiden.
  • U kunt uw zintuigen met precisie gebruiken om het effect van uw communicatie waar te nemen bij de ander.
  • U bent persoonlijk congruent en u kunt herkennen of het gesproken woord in overeenstemming is met de non-verbale boodschappen bij anderen.
  • De taal van de precisie. U weet op een specifieke en verantwoorde manier doelen te stellen, zodat de kans op succes wordt vergroot.

wp820b6cdb_01_06

“The greatest personal limitation is to be
found not in the things you want to do and
can’t, but in the things you’ve
never considered doing”
~
Richard Bandler