Executive coaching

Waarom executive coaching? Executive coaching is perfect voor drukke managers en directeuren die zeer weinig vrije tijd beschikbaar om een coachingstraject te kunnen volgend. Ongeacht hoe goed de timemanagement-vaardigheden van een persoon zijn, is het zeer waarschijnlijk dat ze gewoon niet de tijd hebben om een klassikale training bij te wonen. En is het volgen van een online cursus thuis ook niet echt een oplossing als men al het grootste deel van de dag zat te staren naar een computerscherm!

1 op 1 executive coaching sessies zijn passend te maken aan de werkverplichtingen. Deze korte sessies vinden meestal plaats bij u op locatie of via de telefoon, waardoor de hoeveelheid tijd qua belasting minimaliseert.

Doel Het doel van executive coaching sessies, als het gaat om business coaching, is aan het individu om hun volledige potentieel te ontwikkelen. Dit wordt gedaan door het aanpakken van problemen en belemmeringen die worden ondervonden.

Deze problemen en belemmerende gedachten weerhoudt de persoon in het bereiken van doelen of targets. Praten over bedrijfsuitdagingen en problemen met een business coach, die extern is aan het bedrijf, kan veel productiever zijn dan ze te bespreken met een collega. Er is geen gevaar voor kwetsende uitspraken, geen zorgen over mogelijke roddels en negatieve uitlatingen binnen de organisatie, of dat men achteraf “afgerekend” wordt enz. Het gaat immers om het resultaat.

Executive Coaching Voordelen De meeste managers zelden krijgen direct feedback of horen zelfs slecht nieuws, en er zijn weinig mensen die ze kunnen gevoelige kwesties te bespreken met of gebruiken als klankbord. Dus is het geen verrassing dat steeds meer managers en leidinggevenden waarderen de vertrouwelijkheid en de persoonlijke aandacht van een executive coach.

Executive coaching werkt doordat we ons goed inleven in de functie en het bedrijf. En door samen met u de problemen en behoeften aan te pakken in het kader van de dag-tot-dag realiteit van uw bedrijf.

U zal uw prestaties verbeteren door:

  • Het ontwikkelen van een groter zelfbewustzijn om u te helpen open te stellen voor meer opties,
  • Het bouwen van meer effectieve persoonlijke vaardigheden: coaching, mentoring, problemen oplossen, leiderschap, time management, onderhandelen, delegeren etc.
  • Het hebben van een eerlijk, objectief klankbord om creatieve oplossingen te vinden voor problemen,
  • Het leren omgaan met problemen, problemen en alternatieven van nieuwe perspectieven,
  • Steeds meer strategisch over werk en stop laten dag-tot-dag problemen draaien uw schema,
  • Het ontwikkelen van een leiderschapsstijl die bij u past en daarmee resultaten behaalt,
  • Balans tussen uw werk, thuis, en recreatieve toezeggingen, die uw persoonlijke gezondheid en welzijn aanzienlijk kunnen verhogen,
  • Het behalen van gewenste resultaten en deze leren te verbeteren.

wp088dae44_01_06